Biografie
en
musici

Over Dewi Boddeke

 • Dewi Boddeke
  Dewi BoddekeZangeres/ Sopraan

  Wanneer Dewi zingt, weet ze mensen te beroeren en te raken in hun ziel. Loep zuiver en intens geeft zij dat ‘extra’ in geluid en performance. Van de optredens die ze geeft vindt ze bruiloften het leukst en heeft hiervan haar specialiteit gemaakt.

  Dewi studeerde af aan het Conservatorium van Rotterdam in de klassieke muziek. In de loop der jaren heeft ze haar genre verbreedt en is thuis in een breed kader van muziekstijlen. Zij zong o.a. in ‘De Wereld Draait Door’, stond in het tijdschrift ‘Interface’ waar zij samenwerkte met DJ Marc Pollen en liet haar stem horen op meerdere regionale televisie zenders.

  Met haar ervaring kan zij zich met recht dé zangeres voor bruiloften en ceremonies noemen. Een gedreven musicus met gevoel voor sfeer en harmonie tijdens de mooiste dag van een bruiloftspaar.

   

  Mijn musici

  • Andor Boddeke
    Andor BoddekePianist/ Gitarist

    Andor Boddeke studeerde klassiek piano en is afgestudeerd aan het Conservatorium van Rotterdam bij Mila Baslawskaya. Hij componeert, arrangeert en speelt moeiteloos in alle stijlen. Trad op bij de Wereld Draait Door en soleerde oa met het Promenade Orkest. Hij is een begenadigd liedbegeleider en een veelgevraagd singer/
    songwriter.

     

   • Willemijn De Bruijn
     Willemijn De BruijnZangeres (mezo sopraan/ duetten)

     Willemijn de Bruijn. Studeerde af aan het Utrechts Conservatorium bij Pierre Mak. Als solist vertolkt zij repertoire van Bach tot Andrew Lloyd Webber. Zij zingt en speelt in diverse musical producties, waaronder in Anatevka en Dr. Quin en was te zien in Manon Lescaut van de Nationale Reisopera. Daarnaast doet ze ensemblewerk, zowel begeleid als a-capella.

    • Papillon Boddeke
      Papillon BoddekeViolist

      Papillon Boddeke is 16 jaar en studeert in Utrecht op de Academie Muzikaal Talent bij Alla Kim. Hij trad onder andere op in het radio 4 programma van Edwin Rutten en bij Het Orkest Van Nederland op RTL4. Zijn repertoire strekt zich uit van klezmermuziek tot en met het vioolconcert van Max Bruch.

     Neem contact op

     Voor vragen en meer informatie stuur een mailtje of bel mij op +31 6 4606 2420

     Code niet leesbaar? Verander code captcha txt

     Start typing and press Enter to search